kerstpakketten met eten en drinken

Kerstpakketten met eten en drinken

De mooiste kerstpakketten bestaan uit een mengelmoes van eten en drinken. Denk hierbij aan chips, nootjes, toast en pate gecombineerd met bier, wijn en bubbels. Sommige kerstpakketten zijn zelfs uitgerust met een bbq of met een fondueset. Stuk voor stuk mooie artikelen, waarmee het gezin een leuk avondje kan beleven.

Kerstpakketten in diverse prijsklassen

De prijs is van invloed op het aantal eten en drinken wat zich in het kerstpakket bevindt. Hoe kleiner de prijs van het pakket, hoe minder eten en drinken er in het kerstpakket aanwezig zullen zijn. Ditzelfde geldt tevens voor de samenstelling en de mate waaruit het pakket uit a-merken of b-merken bestaat. Hoe meer budget, hoe meer ruimte er is om a-merken in het kerstpakket toe te voegen. Denk aan een heerlijke Italiaanse rode Merlot wijn, Rituals badartikelen, bekende bubbels, Hertog Jan bier, Coca cola en Lays chips. Allemaal fantastische producten die niet mogen ontbreken in de originele kerstpakketten van Kerstpakketten idee, een gerenomeerd bedrijf waar je online kerstpakketten kunt bestellen

Zelf een foodpakket maken

Heb je zelf een mooi uitgewerkt idee, dan zijn we in Nederland tal van kerstpakketten bedrijven die dergelijke aanvragen omzetten naar een mooi luxe kerstpakket. In veel gevallen worden er enkele voorstellen uitgewerkt, doormiddel van een inhoudsoverzicht gecombineerd met foto's. Aan de hand van de feedback kan het kerstpakket links of rechts gewzijzigd worden waarna het gewenste pakket ontstaat. Dit is een optie bij grotere aantallen, aangezien men normaliter een minimum aantal stuks hanteert. 

Populaire kerstpakketten

We spraken onlangs met Jan de Kort van het kerstpakketten bedrijf Kerstpakket Online, al jaar en dag stylist en inkoper bij een van de grootste kerstpakketten leveranciers van Nederland en verantwoordelijk voor de inkoop van ruim 800 verschillende kerstpakketten. Jan wist ons te melden dat de ruimgevulde foodpakketten jaar in, jaar uit het meest gekozen worden. Veelal zijn dit kerstpakketten waarvan men de inhoud kent. Denk aan a-merken zoals hierboven in het artikel genoemd. 

Wil je als bedrijf zijnde goed voor de dag komen, kies dan voor een foodpakket boordevol lekkers. Het betreft een van de specialiteiten van Jan de Kort

Terug naar overzicht