Buiten activiteiten

Buiten activiteiten

Wil jij graag een kinderfeestje organiseren maar weet je niet wat je zou kunnen doen buitenshuis? Lees dan gauw verder want hieronder staan de populairste kinderfeesten & de leukste uitstapjes beschreven, waarmee je ongetwijfeld een onvergetelijke dag organiseert.

Speurtocht

Een speurtocht is een hele eenvoudige oplossing voor een super spannend feest. Bedenkt van tevoren eerst het thema. Dit kan van alles zijn, houdt je kind bijvoorbeeld van piraten? Ga dan voor een piraten speurtocht en ga schat zoeken! Hierbij stippel je van tevoren een route uit door bijvoorbeeld een bos. Je verstopt op de weg allemaal aanwijzingen die de kinderen in de juiste richting sturen. Wanneer ze de hele route goed hebben gelopen komen ze uiteindelijk uit bij de schat. Je bent hier natuurlijk volkomen vrij in, dus laat je creativiteit z'n gang gaan en kijk wat je allemaal kunt bedenken om de tocht nog spannender te maken!

Spooktocht

Een spooktocht is eigenlijk gewoon een enge variant van een speurtocht. Spooktochten worden daarom ook vooral in de avond gehouden. Ook hier lijkt een bos weer een goede optie, dit maakt het extra eng. Je stippelt van tevoren weer een route uit en laat de kinderen deze route lopen. Onderweg kunnen allemaal enge obstakels geplaatst worden die de kinderen de stuipen op het lijf jagen. Je kunt bijvoorbeeld familieleden vragen of zij zich verkleden als spook en de kinderen willen laten schrikken.

Dierentuin

Als het mooi weer is, dan is de dierentuin ook een super leuk idee voor een outdoor kinderfeest. Trek er gezellig met z'n alle op uit naar de aapjes, giraffen en olifanten. Kinderen vermaken zich altijd met dieren en de route is ook al van tevoren voor je uitgestippeld!

Zwemmen

Een ander super tof idee met warm weer is lekker gaan zwemmen. Dit kan ook binnen, maar met mooi weer heb je natuurlijk wel meer opties. Heb jij misschien een leuk meertje of strand in de buurt? Trek er hier dan lekker met z'n allen op uit. Neem een hoop eten mee en sluit deze heerlijke zomerse dag af met een gezellige barbecue. Je kunt natuurlijk ook gewoon naar een zwembad gaan met veel glijbanen en duikplanken. Hier zal zeker niemand zich vervelen!

Terug naar overzicht