Binnen activiteiten

Binnen activiteiten

Wat ga je doen met slecht weer? Niet getreurd, want er zijn genoeg leuke activiteiten voor binnen. Deze kun je zelf organiseren maar je kunt ook lekker een dagje van huis gaan. Wij laten je weten wat de leukste binnenactiviteiten zijn!

Bioscoop

Naar de bioscoop gaan is altijd erg leuk. Misschien heb je al een leuke film op het oog, of heb je nog geen idee wat er draait. Gelukkig kun je dit op internet van tevoren even checken. Er zijn verschillende bioscopen in Nederland, dus er zal er vast wel een bij jou in de buurt liggen. Heb je zin om films te kijken, maar geen zin om uit huis te gaan? Houd dan lekker een bioscoopavond thuis. Haal wat lekkers in huis en ga gezellig met je vrienden een film kijken.

Sportief

Vind je het lekker om actief bezig te zijn? Geen probleem. Ga dan een dagje midgetgolfen of bowlen met je vriendjes. Erg gezellig, en ook eens sportief! Ook kun je natuurlijk een dagje gaan zwemmen bij een overdekt zwembad of naar een tennishal. Met oudere kinderen kun je misschien zelfs naar een indoor skibaan (zie ook het overzicht voor skiën in een indoor skibaan van Snowzone)! Indoor skien is natuurlijk erg spectaculair en skibanen liggen verspreid door heel Nederland, dus er is altijd een optie. Het is waar jij van houdt!

Creatief

Wil je je graag thuis vermaken? Wees dan creatief en ga bijvoorbeeld wat knutselen. Er zijn genoeg dingen waar jij je creativiteit in zal kunnen stoppen. Houd je van lekker eten en vind je het leuk om te bakken? Bekijk dan wat recepten op internet en bak een lekkere cake voor je vrienden! Verder is het leuk om gezelschapsspelletjes te spelen of te puzzelen.

Terug naar overzicht